Lliga

 

Què és la lliga d’ENFOCA?

És una activitat que realitzem l’últim divendres de cada mes per tal de promoure la participació dels socis. Es preten motivar als membres a que facin fotografies d’un tema en concret i un cop passat tot el mes, reunir-nos per tal de votar quina és la millor foto de les presentades.

De què va aquest mes?

Pel gener el tema escollit ha estat “VIATGES“. Recordeu que podeu fer les vostres votacions per correu electrónic fins divendres de la lliga a les 17:00 hores.

 

Qui pot participar?

Exclusivament els socis/es d’ENFOCA que ho desitgin amb UNA fotografia per autor a cada una de les nou convocatòries: gener, febrer, març, abril, maig, juny, setembre, octubre i novembre. A més, totes les fotografies han de ser preses pel propi autor. Cada autor es responsabilitzarà totalment dels drets d’imatge i de qualsevol possible reclamació.

Quins són els temes d’aquest any?

Mes Tema
Gener Viatjes
Febrer Street photo
Març La dona
Abril Nit
Maig Animals
Juny Paissatge urbà
Setembre Mar
Octubre Hora blava/hora daurada
Novembre Minimalisme

Com han de ser les fotografies?

Les obres es presentaran en arxiu jpg. que no superin els 3MB. No portaran cap mena de marc, ni signatura. Qualsevol format serà vàlid (quadrada, apaïsada, panoràmica etc..)

Les imatges s’enviaran a lligaenfoca@gmail.com abans de les 23,59 h del dimarts anterior al fotofòrum que es farà la votació.

Com es vota?

El quart divendres de mes en un fotofòrum, poden votar presencialment tots els assistents (tant si han presentat foto com si no) però no pot votar-se un mateix!

Cada assistent votarà 5 fotografies, que puntuarà de 5 a 1 punts ( 5 punts la millor, 4, 3 … i així successivament), la votació es farà amb l’ajuda del full de votació. El dijous anterior a la votació es posaran totes les fotos participants de forma anònima a una discussió tancada al grup de flickr d’Enfoca, per tal de que els votants puguin valorar les fotografies concursants.

Si una persona ha enviat foto i no pot assistir a votar el divendres, pot enviar els seus vots per correu electrònic abans de les 17h del divendres de la votació.

Com es puntua? 

Passaran les 10 fotos millors puntuades a la classificació general amb la següent puntuació.

1a 2a 3a 4a 5a 6a 7a 8a 9a 10a

14p

13p 12p 11p 10p 9p 8p 7p 6p 5p

Resta de fotos que han participat: 1 punt

+ 1 punt per votar

+ 2 punt per assistir presencialment a la votació.

Se li lliurà un premi als tres millors classificats, al sopar de final d’any .

 Vols saber qui va guanyar els darrers mesos? 

· Gener 2018 ·