CURS DE MACRO A LA NATURA – 15 OCTUBRE

psatirella1

 

La jornada serà eminentment pràctica i començarà a Sant Celoni a les 9 del matí. El lloc de trobada es la plaça de l’Estació de tren de Sant Celoni. A mida que anem arribant podrem fer un cafè i quan hi siguem tots marxarem, per tant procureu ser puntuals.

cartell

Anirem de seguida a peu de bosc on començara la jornada. Aquest lloc encara no us el podem dir doncs dependrà de la climatologia dels darrers dies, però serà al Montseny o al Montnegre, tots dos llocs relativament a prop del punt de trobada. Al bosc hi haurà una petita introducció teòrica i farem un petit esmorzar abans de començar la part pràctica que s’allargarà tot el dia fins que hi hagi llum.

Les primeres imatges les farem amb la càmera de l’Àlex, intentarem connectar una Tablet a la càmera. D’aquesta manera, podrem veure tot el procés d’instal·lació, composició i ajust de paràmetres. És a dir, el mateix que es veuria a la pantalla de la càmera en mode Live View. Veurem com l’Àlex realitza la foto però en la pantalla d’una Tablet, molt més gran i còmode.

Recordeu que heu de portar el dinar (i beguda) ja que pararem per menjar al mig del bosc, allà on ens trobi la gana. Un cop comenci a enfosquir, cap a les 5 de la tarda, tornarem cap a Sant Celoni, al Rest. Els Abets (veure mapa).  Allà tindran una sala habilitada per a que puguem fer la descàrrega d’imatges i les puguem comentar i analitzar.

 

Posted on: 22 de setembre de 2016, by : enfoca